top of page
חיפוש

מהי קלייה צרפתית?


מהי קלייה צרפתית?

מקורה של הקלייה הצרפתית באירופה בשנות ה-1800. כפי שהשם עשוי לבלבל, הקפה הזה לא גדל או קלוי בצרפת, אבל סגנון הקלייה התחיל בצרפת.


כדי להפיק את הקלייה הצרפתית, אנו קולים את הקפה שלנו בטמפרטורה גבוהה בהרבה מזו של קלייה כהה רגילה. תוך כדי כך, פולי הקפה מקבלים צבע כהה יותר וטעם עשיר ומעושן יותר. אם אתם אוהבים קפה חזק, עשיר ומעושן, אז אנו ממליצים לנסות את ה-French Roast שלנו.


מה יותר חזק: קלייה צרפתית או קלייה כהה?

כשזה מגיע לקפאין, הקלייה הצרפתית אינו שונה בהרבה מכל קלייה כהה אחרת. עם זאת, למים קל יותר לחלץ את הקפאין בגלל שהקפה נקבובי יותר (דמוי ספוג).


מה הטעם של הקלייה הצרפתית?

לקלייה הצרפתית יש טעם חזק יותר, כבד יותר, מעושן ומריר בהשוואה לקלייה כהה רגילה. ב-You Need Coffee משתמשים ב- Ethiopia שהוא כבר חזק כקלייה בינונית עם חריפות, מרירות ורמזים של קקאו - הטעמים החריפים והמרירים יוצאים יותר בקלייה הצרפתית.


האם אתה יכול להשתמש בקלייה הצרפתית לאספרסו?

הקלייה הצרפתית היא קלייה כהה במיוחד, שעלולה להיות אינטנסיבית מדי כמו אספרסו. היינו ממליצים עליו דווקא בתור לאטה או אמריקנו. ה-French Roast מומלץ גם להכנת קפה צרפתי נהדר או פילטר.


איך אפשר להכין קלייה הצרפתית?

אנו קולים את הקפה הצרפתי שלנו ב-230 מעלות כדי להגיע לאיכות המושלמת!


הקלייה הצרפתית בישראל

אתה יכול לקנות את הקלייה הצרפתית שלנו בישראל, בירושלים, באמצעות החנות המקוונת שלנו - לחץ כאן!



9 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page